sobota 7. novembra 2015

Hurá Nitra! 2. časť

Tak dnes druhá časť z Nitry

Aj keď ma asi veľa ľudí ukameňuje, nikdy som nebola veľký priaznivec tejto bábiky, po sobote sa to ale výrazne zmenilo. Bábika ma očarila svojou jemnosťou a nežnosťou, pôsobila na mňa úplne inak, než keď je zavretá v krabici v Dráčiku.



Stardoll Barbie bola veľmi milým prekvapením od Mary. Je nádherná. Tento typ mihalníc mám veľmi rada, sú husté, trošku kratšie než trebárs pri Look či podobne, ale zase bezchybné. Tvárička nádherná, mohli by ich všetky využiť znova, len už nie na pôvodných telách, tieto bábiky jednoducho potrebujú výmenu tela. Áno, hovorím to ja.


Barbie Holandsko 2012 je nádherná. Ja proste tieto smejky môžem v akejkoľvek podobe. Krásne milé dievčatko. Proste dokonalá bábika.


Priznám sa, že na stret s touto nežnou nádhernou jemnou Mackie som sa veľmi tešila a vôbec ma nesklamala. Je rovnako úžasná ako na fotkách. Klobúk dole pred touto šarmantnou Francúzskou.




Narodeninový darček, ktorý som rýchlo odhalila. Odbalila som ho však až pekne po narodeninách. Čo v ňom bolo, si predstavíme už čoskoro

DOTW Mexico 2012 je nádherná. Má krásne vlásky, šaty, maľbu a ja ulietavam na Tango tvári, takže už len tým si ma získala.


Audrey Hepburn je veľmi zaujímavá. Páčilo sa mi jej oblečenie a maľba očí


Grace Dande of Cha Cha bol môj druhý stret s tvárou Marissa, ale zase to bolo o niečo iné, lebo táto má zúbky, kým tá prvá ich nemala


Dinah je prekrásna. Krásna svetlá Asha, úžasné vlásky, perfektné oblečenie, krásna maľba. Myslím, že táto kolekcia Mattelu fakt vyšla, aspoň podľa tých dvoch kúskov, ktoré som mala v ruke.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....