streda 2. marca 2016

Barbie Doll Inspired by Gustav Klimt - Adele

Musím sa priznať, že pôvodne som o tejto bábike ani nerozmýšľala, hoci je nádherná. Ale keď už bola v ponuke s Moňou, tak som ju neodmietla. Pochádza rovnako ako ona z Museum Collection. Dovtedy bol pre mňa Gustav Klimt niečo ako asi maliar. Postupne som si zisťovala pár informácií. No som proste umelecký neznalec, tak ma ukameňujte. Klimt je síce viac známy svojim obrazom Bozk, ale na ňom sú dvaja ľudia a preto sa asi Matteláci rozhodli urobiť bábiku podľa obrazu Adele Bloch-Bauer, známej tiež ako Dáma v zlate, Žena v zlate. Obrazy Gustava Klimta sú pre mňa charakteristické tými divnými geometrickými tvarmi a žltou farbou, hoci má aj iné.

Bozk

Adele Bloch-Bauer

Predajné balenie
Toto je úplne prvá fotka mojej Adele. Skúšala som, či si svojimi dlhými prstami v nejakej póze bude vedieť zakryť prsia. Táto možnosť ma totiž na IT bábikách neskutočne fascinuje.

Tieto fotky vznikli na Nový rok dopoludnia, popoludní už padal prvý sneh.





Šaty od zadu

Topánočky sú lodičky s otvorenou špičkou v telovej farbe. Predpokladám, že sú originál, aj keď zaručiť sa za to samozrejme nemôžem, keďže bábiku nemám od krabičky.

Tento typ dlaní sa mi veľmi páči. Viem, že na niektorých zberateľov to nepôsobilo tak úžasne ako na mňa a tak sa začali skôr používať aj pri zberateľských bábikách "klasické" dlane.

Porovnanie rúk - Pivotal vs Fashionistas (úplne nie som uzrozumená s týmto názvom, nakoľko tieto dlane sú už používané pri krabičkových Fashion Fever bábikách). Porovnávacia slečna je inak Barbie Basics 2.1/08.

Porovnanie rúk - pravá ruka

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....