streda 20. apríla 2016

Bedtime Barbie 1993/94 - Betka

Dnes Vám opäť predstavím takú menej tradičnú Barbie, ale zároveň bábiku, ktorú asi všetci veľmi dobre poznáte. Jedná sa o prvú softbody - teda mäkkú Barbie. Ide o bábiku s klasickou veľkosťou - teda 29cm. Bola známa a pamätám si ju z detstva. Či som ju nejako chcela, si nepamätám, ale asi áno, však kto by nechcel spinkať s Barbie?

Meno pre Betku mi trvalo asi tak pol sekundy a je jasné, že je odvodené z jej názvu. Podobne ako pri Slummber Party má meniace sa očká a má aj meniace sa pery, ktoré sa mi ale nepodarilo dať do zavretého stavu zatiaľ. Prišla ku mne ako takmer nová, pripevnená ešte o kartón, chýba jej len jej originálna kefka na zuby, čo mi až tak nevadí.

Najprv trošku reklamy. Neviem ako vy, ale ja tieto staršie reklamy strašne ľúbim

Predajné balenie

Samozrejme prvá softinka sa nemôže zaobísť bez svojej AA verzie


Chvíľu som uvažovala aj o verzii s posteľou, ktorá bola vyrobená pre (dohľadávam v knižke) Európu a v exkluzívne sa predávala v U.S v Sam´s Club(to som múdra, keď mám múdru knižku, čo? :-D)

A takto si na túto bábiku spomínam ja

A už moja Betka


Na tejto fotke vyzerá tá horná pera oškretá, ale je to práve tá farebná zmena, o ktorú som sa pokúšala.


Telíčko je látkové, teda až na hlavičku a rúčky, ktoré sú od lakťov rovnaké ako pri klasických Barbie.

Telíčko je rovnaké ako pri Slummber Party či Dream Glow, len je akoby trošku viac naplnené a lepšie vytvarované, hlavne v hrudnej oblasti.

Bližšie porovnanie telíčok

Moje mäkké dievčatá pokope. Chýba tam druhá Dream Glow Terka, ale keďže je to u mňa taký výstavný kúsok, tak ostala pekne v stojane na poličke - Slummber Party Teresa, Dream Glow Teresa, Bedtime Barbie, Dream Glow Barbie a Bedtime Princess Barbie

Mäkkučké Teresky 1990. Ak mi pamäť dobre slúži, tak sú to jediné dve.

Moje soft body GG/CEO 1998

Zavierateľné očká. Žiaľ tento systém nefunguje úplne stopercentne a tak sú dámy väčšinu času v takomto zombie stave, nemajú tie okále ani poriadne zavreté, ani poriadne otvorené.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....