streda 20. júla 2016

Fashionistas 2016 Spring into style 26 - Nikky

Tak a je totu. Hoci mám nepredstavené ešte iné dámy, budú musieť počkať. V piatok (15.07.) totiž ku mne dorazila táto nádherná bábika. Plnoštíhle telíčko ma zaujalo už na blond, ale mať to v ruke na živo, tak to je niečo úplne iné. Vrelo odporúčam, ľudia vrazte tých 10, buď budete nadšení ako ja alebo zhusení a obratom ju predáte :-)

Táto bábika sa mi páčila od proma a od kedy mi Ľubo napísal, že sa mu na mňa podobá, od vtedy ju chcem hádam ešte viac, ak je to vôbec možné.


Toto bola prvá reálna fotka tejto bábiky, ktorá sa ku mne dostala a dosť dlho som ju mala na pracovnej ploche môjho noťasu ako inšpiráciu.

Prišla piatok, zakúpila mi ju zberateľka z facebooku a som jej za to hrozne vďačná, kúpila ju normálne v obchdode v Prahe. Fotila som ju v podstate na trikrát, však to uvidíte sami.


V pondelok som chcela ísť Nikky pofotiť von, ale na druhej strane sa mi nechcelo vyliesť z bytovky a tak prvé fotky vznikli na balkóne.



Na balkóne sa mi tie fotky akosi nezdali, tak som Niku premiestnila do kuchyne. Na tejto fotke stojí sama, aj keď vyzerá, že sa opiera o misku na cukríky.




Potom som doniesla do kuchyne aj Ashu a dali sme nejaké tie nahé porovnávačky.



V utorok som vzala Niku trošku poobdivovať krásy Petržalky.



Nikuš má aj zaujímavé chodidlá, sú nižšie ako klasické Barbie chodilá a sú vyššie ako vystrené. Sú aj dlhšie a kúsok aj širšie. Proste topánky od iných Barbie jej vôbec nesedia.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....