piatok 1. júla 2016

The Look Sweat Tea - Carly I.

Krátko po príchode z Prahy som zbadala na bazoši nahú Look Karl, keďže som doma mala v tom čase tú Ľubovu, bola som presvedčená, že ju chcem. Cena nebola najvýhodnejšia, ale v obchodoch som ju nestretla a tak som si ju objednala. Ako vidíte, že je to Carly I., čo už teda nasvedčuje, že prišla aj Carly II., ale o tom neskôr.

Úplne prvá fotka Carly, tesne po prevzadí na pošte. V pozadí vidíte chodník, ktorý lemuje Chorvátske rameno, ktoré ide popri našich panelákoch. Tejto bábike všeobecne nikto nehovorí inak ako Karlička, takže som jej dala meno Carly.

Carly došla v druhej polovici apríla, kedy skoro každá baba začala chodiť v džínovej alebo koženej bunde, tričku a džínach a Carly predsa nemohla zaostať.

Carly prišla vo štvrtok a tak som ju zo sebou zobrala na anglinu, ako Parížanke sa jej to dvakrát nepáčilo, ale ja som ju chcela po vyučovaní zobrať k fontáne fotiť, ale keďže vtedy už pomaly zapadalo slnko, fotky stáli za čo stáli.



Po príchode do Petržalky sa chcela ísť Carly pozrieť na stavenisko. Totiž na začiatku našej ulice bude nový panelák, jeho staršieho brata vidíte v pozadí.


Toto mala byť séria celkom milých fotiek s púpavou, ale všetky už boli presvetlené do tváre

Tieto fotky vznikli niekedy po príchode Carly, keď som ju chcela zobrať so sebou do mesta a nevedela som, čo jej obliecť.










Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....