sobota 13. augusta 2016

Náhananie Fashionistas po AllToysoch

Tento článok bude jemne doplňovať ten predošlý. Takže po úspešnom zadovážení Fashionistas č. 20 pre Ivku som sa teda vybrala do AllToys v Avione. Privítal ma takýto krásny výklad.

Výklad AllToys Avion, ako bolo v tomto období zvykom, mali tam aj bábiky, ktoré na predajni nemali a nedali sa kúpiť. Napríklad tučnučkú v džínach mali na inej predajni, ale tejto priamo nie. Inak je rozkošná.

Tučnučká sa okamžite stala mojou favoritkou.

Nepodarená fotka. Lea je veľmi podarená, jedna z mála Neko, ktoré sa mi skutočne veľmi páčili. Goddesska bola tiež nádherná.

Táto kočka sa mi veľmi páčila na prome, ale reálne ma až tak nezaujala.

V Bory bola aj práve výstava drakov.


Tu vidíte dôvod, prečo som moc draky fotiť nešla :-D


Výklad AllToys Bory Mall. Tu chcem vyzdvihnúť snahu všetkých troch dám, ktoré sa mi snažili zabezpečiť Fashionistas č. 20 ešte jednu, ale zistili, že na objenávkovom kóde sa to nedá zabezpečiť. Taktiež mi vysvetlili politiku výkladov, s ktorou dodnes nesúhlasím a neviem jej porozumieť, ale to už je otázka na Mattel, ktorú som sa snažila riešiť s Barbie CZ/SK. To vám bola sranda. Každopádne. Z výkladu sa dajú kúpiť bábiky, ktoré majú cenovky. Tie, ktoré nemajú cenovky patria Mattelu a kúpiť sa nedajú, žiaľ. Na šťastie drvivú väčšinu týchto nepredajných bábik dostal Dráčik a tak sa nakoniec dajú kúpiť na našom území.




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....