sobota 27. apríla 2019

1998 Rapunzel Barbie - Rapunzel

Ahojte Usmívající se Dne si predstavíme ďalšiu krásku, ktorú mám rovnakú ako Ľubo. Takýchto bábik sa mi hlavne v tomto roku množí - Butterfly Art Kira, Puma AA a teraz Rapunzel. O tom sa chystám už dlhšie urobiť fotenie, ale kedy a či k tomu dôjde je otázne. Bábiku som kupovala od Moniky, ktorá pomáhala s predajom bábik svojej známej. Dlhovlasej nádhernej Mackie som odolávala približne dva dni. Faaaaaaaaaaaaakt veľa Smějící se

Monika bola taká úžasná, že mi bábiku poslala expresne, lebo som chcela, aby prišla ešte tak, aby tu bola, keď príde Nikol k nám. Bábika to stihla v predstihu a ja som si ju na pošte vyzdvihla vo štvrtok a rozbalila v nedeľu, rovnako ako Jeru. Je úplne rozprávková a jej vlásky sú nádherné. Nie sú až tak husté ako pri Jewel Hair Mermaid Barbie, ale sú kúsoček dlhšie, čo uvidíte aj na fotke.
Tento rok mi pribudajú bábiky, ktoré mám rovnaké ako Ľubko, o čom ešte pripravujem samostatný článok a nedá mi sem dať odkaz aj na jeho Rapunzel. Veľmi sa mi tiež páči AA verzia tejto bábiky, hoci na nej je kontúrka výraznejšia. Obrázok vám sem samozrejme tiež dám.

Tmavú krásku kedysi vlastnila aj Miška

Reklama

Prvé fotky vonku za knižnicou.





Mackie s Mackie, škoda, že fotka nevyšla ostrejšie.

Rapunzel som takmer ihneď prezliekla do šiat od Hanneton, ktoré ste mohli vidieť tu.

Porovnanie dĺžky vlasov

Tieto fotky vznikli 08. 04. Veľmi som chcela ísť fotiť von, ale kým som našla miesto, kde by nebolo nijako zvlášť veľa ľudí, chvíľu to trvalo.






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....