piatok 20. marca 2015

Barbie Basics 2.1/2.5*08 - Zoe

Priznám sa, že ani neviem, kde začať príbeh tejto bábiky. Všetko to asi začalo tým, že som sa kedysi dávno rozhodla, že by som chcela mať úplne všetky Basics. Pri ich cenách mi však bolo jasné, že s kolekciou metalických džínových to bude ťažké, veľmi ťažké a v prvých chvíľach som si aj myslela, že nereálne, ale konkrétne Zoe.
Veľmi reálne som videla kúpu tejto bábiky, keď ju predávala Jitka. Lenže jej bábika už bola prečesaná a nahá, ale aj tak som dlho zvažovala, dokonca som si inzertnú fotografiu stiahla do noťasu a týmto prosím o Jitkino dovolenie ju tu zverejniť.

Samozrejme, kým som sa ja rozhýbala, tak bábika bola fuč. Asi mesiac po tom mi Ivka raz cez víkend poslala link s tým, že kupuj ihneď. Bola to táto bábika za super cenu, lenže ako vždy v takýchto prípadoch, nemala som peniaze. Ivka ma založila a nakoniec mi ju preplatil Viky ako darček k narodeninám. Bábika prišla tuším v júni či júli (žiaľ už si presne nepamätám), vyzdvihla som si ju na pošte a do narodenín dala do úschovy Vikymu. Lenže ten začal v auguste riešiť byt a sťahovanie a všetky Barbieny zabalil do škatule a tak som na svoju čakala, až kým sa nepresťahoval (čo trvalo do februára tohto roku). Doniesol mi ju úplne nečakane 24. 02 a vtedy aj vznikli prvé fotky. Nedokázala som čakať s vybalením dlhšie (zvyčajne počkám na dobré svetlo)

Po viac ako pol roku konečne pri mne.

Ihneď po vybalení. Hneď mi však vypadol jeden glitrík na topíku.

Tak a už reálne fotky

Milujem ju hrooozne moc



Ihneď po vybalení som si všimla, že Zoe má na ľavej ruke oškretý lakeť

Ryha na nohe

Zoe má žiaľ na úplne novú bábiku tých poškodení až moc, ale na mojej láske k nej to nič nemení

Čierne pofarbenie žiaľ postihlo celý trup

Topánočky skoro pod džínami ani nie je vidieť.



Priznám sa, že inak namaľované kútiky očiek som si všimla až na fotkách, ale napriek všetkým výrobným vadám ju milujem



A samozrejme s Celesté. Prisahám, že ju naozaj aspoň mesiac na mojom blogu neuvidíte






Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....