nedeľa 20. júla 2014

Sestry Wang

Dnes sa Vám pokúsim trošku predstaviť sestry Wang. Sestry Wang sú tri mladé a krásne Japonky, ktoré vyrastali v tradičnej japonskej rodine. Ich rodičia pred niekoľkými rokmi zahynuli pri tsunami a od vtedy vedie trio sestier rodinný podnik so starožitnosťami. Hoci momentálne je Sayuri preč na štúdiách, sestry sa majú mimoriadne rady a po smrti oboch rodičov sa zomkli a držia spolu ako Svätoplukové prúty.

Lyn je výstredná a jej pôvodné meno Kazumi si zmenila na Lyn, keď vošla do modelingovej brandže. Sama hovorí, že najlepšie by bolo odsťahovať sa do Tokya, aby mohla dať vyniknúť svojmu extravagantnému štýlu a môcť sa obliekať ako jej najlepšia kamarátka Yumi. Zo sestier je najstaršia, momentálne slobodná.

Sayuri je prostredná zo sestier. Drží sa tradícií a hoci sa snaží nepútať pozornosť, nejde jej to. Po prababičke zdedila krvavočervené pery a tým pôsobí na ľudí ako Snehulienka. Momentálne študuje a veľa cestuje po Amerike, kde spoznáva kultúru pôvodných obyvateľov tohto kontinentu. Vďaka tomu už bola nielen v mnohých štátoch USA, ale aj na Alijaške, v Peru, v Brazílii a Argentíne. Čoskoro by sa však zo svojich štúdií mala vrátiť naspäť na Hokajdó.

Čou je najmladšia zo sestier Wang. Je nežná, jemná, drží sa tradícií a nikdy neodvráva. Svoje meno zdedila po čínskej prababičke z mamkinej strany. Chcela by byť priebojná ako jej staršie sestry, ale žiaľ nemá na to povahu. Študuje liečenie pomocou prírody a vo voľnom čase najradšej cvičí aikido a jógu.

Fotky vznikli pre potešenie pre Sayuri. Sestry si objednali šaty v rovnakom strihu, ale pomerne odlišné, aby dokázali vystihnúť ich rôzne povahy.

Sestry pri sebe držia v každej situácii

Lyn proste musí byť vždy niečo extra...

Nežná Čou

Sayuri, už sa na teba veľmi tešíme :-*


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....