piatok 9. januára 2015

Barbie Look on the red carpet yellow gown

Všetko to začalo tým, že Terezka nám cez jednu obchodníčku potvrdila to, že druhá séria Look sa u nás predávať nebude. Viem, že viacerých z Vás táto správa nepotešila. Priznám sa, že mne to bolo akosi aj jedno, nakoľko som nepredpokladala, že tá, po ktorej prahnem ja, by sa predávala u nás, keďže aj vo svete je ju ťažšie zohnať. Ľubo raz ale napísal, že by túto bábiku rád mal a ja som sa ponúkla, že mu ju objednám. Slovo dalo slovo a ja som bábiku objednala priamo z Barbiecollectru spolu s ešte jednou kráskou.
Musím uznať, že sa jedná o naozajstnú krásku. Má oranžovo-červené premelírované vlasy a šaty majú žlto-zelenú farbu, veľmi závisí od slnka. Má podobne ako moja Emma nalakované nechty na rukách. Veľmi sa mi páčili jej nastrkovacie kvetinkové náušnice, nakoľko sama nosím iba nastrkovačky.
Túto bábiku som dopomohla kúpiť aj Terke, ale bábika nešla cezo mňa, takže som ju vtedy videla len na fotkách, ktoré si môžete pozrieť tu.







Nakoľko vlastním bábiku z oboch On the Red Carpet kolekcií, príde mi druhá prepracovanejšia. Majú nalakované nechty na rukách a ich šaty sú na patentky.



Bábiku som fotila 4x, kým som dosiahla pre mňa ako tak uspokojivý výsledok. Podobne ako moja Emma má však také šaty, ktorých farba sa veľmi ťažko zachytáva na fotke. Proste je to jedna z tých farieb, ktoré musíte vidieť. Je to niečo medzi žltou a zelenou, ale ani neviem povedať, či viac žltej alebo viac zelenej je tam.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....