piatok 28. apríla 2017

Cestou do Prahy

Ahojte 😊 Tak v dnešnom článku už do tej stovežatej aspoň vyrazím 😉 Väčšina fotiek bude z medzizastávky v Brne, lebo ja tú ich katedrálu či čo to je proste zbožňujem, hoci som tam nikdy nebola. V Brne som bola raz, ešte s Ex na výstave modelov, keď tam ešte býval jeho kamarát zo strednej.

Trochu domácej prípravy

Do Prahy som klasicky cestovala spoločnosťou Regio Jet. Ten pán v tej ružovej košeli je steward, s ktorým som išla. Meno som zabudla, tak nech mi prepáči. Naspäť sme si s Jirkom/Georgom.

Touto životnou múdrosťou ma privítalo Brno. Si hovorím, že to stojí za snímok.

No táto fotka jasne hovorí, ako sa cíti workoholik, ktorý už dva dni nebol v práci a ďalšie dva dni bez práce ho čakali, tak aspoň názov firmy si musel fotiť. To som ešte netušila, že v Prahe máme predajňu snáď v každom nákupnom centre, na rozdiel od Bratislavy.




Do Brna sme dorazili presne o piatej, teda po hodinke a štvrť cesty, keďže plánovaný odchod z BA o 15:30 sa tak celkom nekonal. Napriek tomu som už tu mala chúťky vystupovať.


Hlavní nádraží Brno


Draculaura toho mala po troch hodinách tiež akurát tak dosť a chcela vystrašiť chalana sediaceho vedľa mňa, ale ten si celý čas čítal jedny útle noviny (ako to dokázal?!) a ani si ju nevšimol.

Toto mal byť úchvatný západ slnka, ale celkom nevyšiel.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....