štvrtok 27. apríla 2017

Pred Prahou

Ahojte 😊 Viem, že netrpezlivo očakávate fotky z Prahy a mám pre Vás dobrú správu, budú. Ale ešte si dáme fotky presne z pred týždňa, zo štvrtku a piatku pred odchodom. Vo štvrtok som sa pri fontáne pred Prezidentským palácom, išli sme klasicky do Dráčika na Obchodnej a potom do Tesca na kávu a koláč, lebo to bolo dva dni po tom, čo snežilo a bolo vonku ešte riadna zima. Potom sme išli do Eurovei, lebo v Tescu boli pokazené záchody a nám obidvom sa chcelo ísť už hrozne cikať. Na veľké prekvapenie v Eurovei v Dráčiku sa otočím, aby som pohľadala bráška, keďže on sa v "ružovom oddelení" nezdržiava a vykukne na mňa Ľubko! To bolo ale krásne. Ono, aby ste si nemysleli, ale my s Ľubom, keď ideme von, tak sa vždy dohodneme.

Skúter v Dráčiku ma prekvapil, ale rýchlo som zistila, že už je stálym inventárom v Dráčiku.

Prvú stálicu Dráčika na Obchodnej - Diary Mackie som už nenašla, ale našla som túto druhú stálicu.


Po upozornení od Jassicy som sa na topík tejto bábiky zamerala a žiaľ je teda plastový 



V Tescu My na Kamennom námestí sa tiež nič nezmenilo.

Z vedkyne mám také rozporuplné pocity. Občas sa mi strašne páči a chcem ju a občas vôbec. Ale strašne sa mi páči jej farba vlasov, takú medovú by som aj ja chcela raz mať.

Už asi tri týždne som všade možne po obchodoch zháňala mentolovú Milku čokoládu, ale akoby sa proste vyparila. Nahovorila som bráška, nech ide so mnou v Tescu aj do potravín, hoci odmietal, že je tam príšerne veľa ľudí (bolo), ale keď uvidel môj výraz, keď som zbadala toto, tak to stálo si myslím za všetky jeho protesty.

V Eurovei to vyzeralo tak ako vždy, akurát sme im to tam s Ľubom ponaprávali :-D

Vo štvrtok večer som šla v autobuse veľmi šťastná. Stretla som Ľuba, mala som svoju vytúženú mentolovú Milku a aj napriek tomu, že mi brácho povedal, že určite tam nebude v tom sáčku Maggie, tak a na. Mám z nej obrovskú radosť, keďže som si fakt povedala, že už tie postavičky nebudem hľadať, lebo mala som kopu rovnakých, ale toto vyšlo na prvý pokus. Ale ja som to tak trochu tušila, lebo som tam pre mňa jasne nahmatala tie špicaté vlasy, ale tak ešte to mohla byť aj Líza, ale ja som chcela Meggie. Mali ste vidieť bráška, ako sa tváril, keď som balíček rozbalila. Úplne, že ty si to dala, ty si to dala. Mal so mnou veľkú radosť.

Pár hodín pred odchodom do Prahy som sa ešte zastavila v Tescu v Petržalke, nakoľko som potrebovala ešte dokúpiť pár drobností. To by bolo, aby som nesfotila Barbie, že?








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....