nedeľa 7. júla 2019

1998 Princess Barbie Teresa - Fialka

Ahojte 😊 Podobne ako Bereniku, aj Fialku mám od Moničky a moc jej za ňu ďakujem. Síce nie som extra na princezné, ale na Teresky teda som a vo veľkom, veď ich mám 44, takže tvoria takmer 1/6 mojej zbierky, čo je pri množstve vyrobených tvárí neskutočné množstvo.
Len som odhadovala jej rok, ale našla som jej blond verziu v katalógu od Ľuba, ktorý môžete vidieť tu, takže sú rovesníčky s Rapunzel, ktorú mám tiež od Moničky.





Bábika mala v balení aj hrebeň a korunku, ale tá sa mi niekde zakotúľala a od vtedy ju neviem nejako nájsť.



Keďže bábika je určená pre najmenšie deti, má topánočky vylisované. Podobne to má moja princezná Kira. Majú obe rovnaké telo, s neohybnými kolienkami a vylisovanými topánočkami. V detstve som mala susedku na siedmom, ktorá mala sestru až na základnej škole (čo bolo u nás v ulici neobvyklé, väčšinou bol rozdiel medzi súrodencami od 1-4 rokov) a tá jej malá (pre nás 3tiačky na základke bolo 2ročné dieťa malé) sestra mala tiež takúto Barbie.


Po dlhšom čase sme boli fotiť von. Fialové kvietky Fialku hneď zaujali.







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....