streda 31. júla 2019

Puma Barbie Sneakers

Ahojte 😊 Mnohí viete, že Puma a Barbie sa minulý rok spojili, aby vytvorili bábiky, ktoré by oslávili 50 rokov značky Puma na svete. Pri tejto príležitosti vznikli 2 krásne bábiky Barbie a dvojo nádherných tenisiek a keďže jedna z mojich mnohých nie práve lacných lások sú aj tenisky, tak som ich obdivovala párkrát na ebay, ale ich cena bola fakt dosť vysoká. Lenže ja verím v to, že ak niečo človek naozaj chce, celý vesmír sa spojí, aby sa to stalo. Môj život je mi toho dôkazom, ale o motivačných citátoch, mágii vo mne a podobne sa porozprávame inokedy.
Piatok, 21. 06. som si len tak brúzdala bazos.sk, či náhodou niekto nepredáva nejakú bábiku ... proste mám taký zvyk z času na čas prejsť najznámejšie bazáre, že čo ak by náhodou. Skoro som odpadla, keď som vo vyhľadávaní našla inzerát na Puma Barbie tenisky v čiernej farbe. Až sa mi srdce zastavilo. V pomerne obšírnom popise som hľadala jediný údaj - veľkosť. 39. To sa mi srdce rozbúchalo o mnoho rýchlejšie a ja som vedela, že musia byť moje. Rýchlo som na inzerát reagovala a pomerne rýchlo mi prišla aj odpoveď, že pár záujemcov už na ne bolo, tak som napísala, že mám skutočne seriózny záujem a že hneď zašlem platbu a tak aj bolo.
Zhodou okolností bola predávajúca ešte v Anglicku, ale prvý júlový týždeň mala mať svadbu a teraz hádajte asi kde? Tipli ste Senec? Získavate ružovú do čierneho. Takže sme sa dohodli na osobnom predaní. Trvalo to síce o trošku dlhšie, keďže ja som začala chodiť do práce od júla, ale nakoniec sme sa s pani stretli na jazerách a ja som si spokojne odcupitkala s tenisôčkami domov. Na druhý deň som ich samozrejme s mojou Valentínou trošku preskúmala a porovnala s jej teniskami a sú takmer identické. Nádhera.




Rovnaký vzor aj nápis Puma, ten mi ale žiaľ na Barbie teniske nešlo zaostriť.







Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....