streda 9. novembra 2016

Fairytopia Mermaid Barbie 2007/2008 - Fairy

Vďaka môjmu úžasnému bráškovi a jeho finančnej podpore k mojim narodeninám Vám dnes môžem predstaviť bábiku, ktorú som dosť úporne hľadala na ebay skoro rok, lebo sa objavila, zmizla, objavila a ja som do jej tváričky bola už totálne zbláznená, keď sme išli s bráškom z kina a opäť sa objavila na ebay a za super cenu a aj s posielaním na Slovensko. Zjojkla som a Petrík sa ma spýtal tým jeho otráveným hlasom, že čo zase a ja že toto strašne chcem, na to mi hovorí, tak si to kúp ale je to príšerne ružové, ber to ako darček k narodeninám a tak to teda beriem ako darček k narodeninám. Fairy docestovala po dvoch týždňoch kuriérom práve ku mne do práce, kde ju mohli poobdivovať všetky moje kolegyne :-) Očividne sa jej to páčilo.

Na prome má o dosť ružovejšie vlasy, ktoré by sa mi tiež páčili, ale páči sa mi aj takto a strašne strašne moc.

Moja Fairy





Hurá von z krabice

Bábika nemala v krabici prichytené ruky a tak vás môže pozdraviť

Veľmi jednoduché pripevnenie ma príjemne prekvapilo.

Konečne vonku.


Na tejto bábike sa mi výnimočne páči aj líčenie okolo očí. Asi to bude tým, že nemá bodky nad obočím ako jej kolegyne zo série a bábiky zo série Pixie.



Milujem jej tváričku, pri ktorej mi nevadia ani glitríky a vílovská maľba.

Vlásky sú riedke, čo do istej miery zapríčiňuje aj účes, ktorý sa mi však páči a zatiaľ nechám tie zalakované pramene pripevnené gumičkami o ruky.








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....