štvrtok 5. júna 2014

Barbie Look: On the Red Carpet

Hneď na začiatok. Nie, nekúpila som si žiadnu z RC. Páči sa mi jedna viac ako iné, ale zrejme si počkám na novú vlnu. Jedná sa o šaty. Zapáčili sa mi hneď ako som ich videla prvý krát, ale ich cena sa mi nezdala primeraná, nakoľko stáli skoro toľko, čo bábika sama.
No raz som na ne narazila za skvelú cenu a potom ešte raz. Ale o tom neskôr. V krabičke som ich žiaľ odfotiť nestihla, takže iba obrázok z internetu.
Set obsahuje šaty, topánky, oscara, kabelku, náramok a náušnice.

Keď som tieto šaty kupovala, myslela som si, že ich predstavím na Cataline, ale aj kvôli náušniciam aj kvôli tomu, že Catalinu som fotila v poslednom čase, som sa nakoniec rozhodla pre Waris, ktorú som tu asi od jej predstavenia ani nemala a prvý krát som z jej poprsia odlepila plavky :-)


Topánočky

Šaty sa zapínajú na patentky. Hurá!


Náušnička...priznám sa, že som mala trochu strach pred vytiahnutím pôvodných zlatých, ale šlo to bez problému (ako dieťa som totiž vyťahovala náušnice Barbienkám a mali tam na konci také zarážky, ktoré šli ťažko von, ale tieto nemali nič), takže šli raz dva vymeniť











Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....