piatok 27. júna 2014

Fashion Fever Barbie - Daniela

Túto nežno nedostupnú dámu som dostala ako poďakovanie od našej úžasnej Terezky. Ďakujem, Terka! Terka vie, že by som si veľmi priala copíkatú bábiku z tejto série, ktorú má aj Hanneton. Tú však už pani v ponuke nemala a tak sa rozhodla pre túto verziu. Túto tvár mám veľmi rada a keďže som ju doteraz mala iba s tmavým vláskami a tmavou maľbou, veľmi ma potešilo, že bábika je svetlá.
Daniela má meno z pesničky od Lucie, ktorá mi podvedome začala hrať, keď som balíček z pošty otvorila. Taktže Dany je Danyela a nie Danjela :-)

Keď som dávala do vyhľadávania túto pesničku, medzi ponúkanými videami bola aj táto. A že ma prekvapila a dojala, hlavne, keď ja mám Majka za mierne rozdrapeného trápoška z Petržalky :-D Ale táto pesnička je fakt silná a som rada, že ma dnes dojala až k slzám. Myslím, že každý človek, ktorý má tú najlepšiu mamu na svete vo svojom vlastnom ponímaní môže byť šťastný tak ako ja alebo Miško. Týmto chcem povedať mojej mamine: Ivuška, si tá najlepšia mama na svete a veľmi Ťa veľmi ľúbim.

A túto pesničku venujem aj všetkým babám, ktorú sú maminami, teda aj babenke, ktorá mi dožičila túto krásnu bábiku - Terezke.

Priznám sa, že bábika ma tak zaujala, že som sa snažila pohľadať všetky svetlé Barbie s touto tvárou a myslím, že minimalne dve by som veľmi chcela. Pár fotiek som si vypožičala od Hanneton, dúfam, že jej to nebude prekážať

Rocková sa mi veľmi hlavne kvôli vlasom a oblečeniu

Moja vysnívaná....copíkatá

Ružová

Tú krásku má okrem Hanneton, Terzeky, veľmi podobnú, len s modrými tieňmi má aj pani Jitka

Modrá

Zimná je veľmi krásna

Moja Daniela


Po vybalení

Tvárička - milujem tie modré oči

Topánočky

Účes

Vlásky

Kabelka

Suknička

Záber na šatičky


Z Danielky sa veľmi tešili aj sesterničky - Tereza a Yvonne


Danielka podobne ako Tereza a všetky bábiky z tejto série mala pri sebe jednu čiernu lodičku a ružovú kabelku. Z lodičky mám neskutočnú radosť, pretože teraz ich mám naozaj 4 páry. 4 ľavé a 4 pravé. Priznám sa, že som si to ani neuvedomila, kým sa ma na to Viky neopýtala a vtedy som si to prekontrolovala :-) Ďakujem Terezka, som Ti aj za toto nesmierne vďačná, aj keď mi je jasné, že je to viac-menej náhoda.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....