štvrtok 19. decembra 2019

18. adventný deň: Znamenia

Ahojte Usmívající se Opäť sa dostávam k okienku až večer, ale už ste si zvykli. Dnes som "stihla" nafotiť len toto jediné okienko, takže netuším, čo vám sem dám v najbližšie dni, ale snáď čoskoro niečo vymyslím. Teda, témy mám vymyslené, ale neviem, ako ich nafotiť, aby som bola úprimná.
Dnešnou témou je zmamenia, teda zmamenia zverokruhu. Ja totiž na nich verím, teda nie na horoskopy, ale na charakteristiky znamení. Ja som Váhy, ale keďže som narodená o 3 týždne skôr, mám dosť aj zo Škorpióna. Okolo mňa sa točí dosť Rybičiek a Blížencov. To sú dve znamenia, s ktorými si veľmi dobre rozumiem. No a keďže to dopisujem až dnes, som zase raz v nestíhaní, juchú!
Ako modelku som vybrala Tris, síce už bola dnes aj u Mary a nedávno aj u Věrky, ale ja verím, že to prežijete.

Ako vidíte moja Tris takmer ihneď po príchode došla k poškodeniu kolena. Netuším kedy, ako áno, teda technicky, prakticky neviem, kedy a ako sa to stalo. Aj by som ju pretelila, ale milujem jej tetovanie.

Rybičky <3

No nie je nádherná?


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....