sobota 21. decembra 2019

20. adventný deň: Jahody

Ahojte priatelia. Prajem vám krásnu sobotu, už sa nám to blíži. Hoci píšem práve 20. deň, reálne je 21. 12. 2019, 06:20 miestneho času. (pripomína vám to JAG? áno, aj mne). Keďže fotku k dnešnému dňu mám ešte len v svojej hlave, poďme dobehnúť včerajší deň.

Dnešnou pesničkou bude Vianočná jahoda, na ktorú som narazila len nedávno, keď som hľadala nejaké vianočné slovenské pesničky. Pre mňa patrí opäť k nevianočným vianočným pesničkám, podobne ako Vianočná pošta. Je proste romantická a keby sa tam nespomenula zima, Vianoce alebo by to nebol vianočný klip, mohla by to byť pokojne pesnička ako každá iná, ale dosť mojich rečí, Kristína:
Späť k tým jahodám. Kto ma pozná už dlhšie, už na túto správu asi narazil, ale nejem jahody. Nechutia mi. A ešte viac nemám rada tie umelé jahodové príchute trebárs v čokoládach, jogurtoch, pribináčikoch/pudingoch/termixoch, zmrzline a podobne. Proste nie, ale zhodou okolností nedávno drahý omylom kúpil jahodový kompót, vo výbere čokolád, ktoré som kúpila vo Viedni boli aj dve jahodové a v utorok som od zástupcu vedúceho skladu dostala jahodovú lízanku, takže rekvizity na tento deň som nakoniec ani nemusela kupovať.
Ako modelku som vybrala moju Valentínku (Barbie Puma AA 20219), ktorá dostala sieťované legíny aj jahodové tričko od Terky (Top Model Hair Wear Teresa 2008).

Pri tejto fotke mi došlo, že som Valentíne mohla dať od Terky aj nohavičky.

Viedenská čokoláda





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Z obchodnej

Ahojte priatelia 💖 Nemám veľmi teraz čo vám predstaviť, lebo nejako nemám čas fotiť, hoci mám toho kopu, čo by som vám nafotiť chcela/mala....